Op de hoogte blijven van nieuwe producten en nieuws?

Totaaloverzicht van assortiment en verkrijgbaarheid
Handig om mee te nemen naar de winkel: Download hier (pdf)
Zoek een natuurvoedingswinkel!
Natuurvoedingswinkel bij u in de buurt? Wij zoeken het graag voor u op.Over Freeof
Met zorg gebakken
Bij binnenkomst in de dieetbakkerij van FreeOf waan je je in een “normale” bakkerij, je voelt de hitte van de oven en de geur van vers brood overheerst. Echter, in deze bakkerij wordt met extra zorg gebakken. Er is geen spoor van tarwemeel te vinden, en er worden enkel ingrediënten gebruikt die van nature glutenvrij zijn. Sterker nog, de bakkerij is niet alleen glutenvrij en tarwevrij, maar ook nog eens vrij van lactose, melk, soja, pinda, noten, en diverse andere allergenen.Boordevol vitaminen en mineralen
Ons glutenvrij brood zorgt voor een geweldige start van de dag en dient als een stevige opkikker tijdens de lunch, of lekker tussendoor. En wat je niet mag, zit er dus absoluut niet in. Ons brood maken we van volkoren granen, waardoor ze boordevol vitaminen en mineralen zitten. Extra natuurlijke voedingsvezels, zoals prebiotica die de bacterieflora in de darmen stimuleren, zorgen ervoor dat je je energiek en fit voelt.Lekker, voedzaam en gezond
De kunst van het maken van een gezond en lekker product ligt in het toevoegen van de juiste en het weglaten van belastende ingrediënten. Onze jarenlange bakkerservaring ligt aan de basis van de broodrecepten van FreeOf. Door een perfecte afstemming van diverse natuurlijke grondstoffen komen we tot een gezond product. Het leveren van kwaliteit, oftewel een product dat betrouwbaar, lekker, voedzaam en gezond is, is voor FreeOf het allerbelangrijkste.
Interessante links
Nieuws van FreeOf
- Haverteelt, Bakkerswereld 18 oktober 2013
- Gegarandeerd glutenvrije haver, WUR 2013
- Leuke review van ons Havermikske
- Mam's Havermikske op Lowlands!
- Havermikske - Lekker, Voedzaam en Gezond
- Bescheiden positie voor glutenvrij haver, Boerderij aug 2013
- Nieuwe haver komt op, De Gelderlander sept 2012
- Haver verdient een comeback, Boerderij maart 2012
- Haver, veelzijdig, gezond, een graansoort om van te houden, Glutenvrij maart 2012
- FreeOf Bakery: Passie zonder gluten, ZonderMeer maart 2012
- Meer info over FreeOf? Zie onze folder